gallery/sidbild-lilleuro00
gallery/sidrubrik-sem-europa 2000
gallery/daynext-papyrus
gallery/20000623-europa05
gallery/20000704-europa1
gallery/20000704-europa3
gallery/20000704-europa2
gallery/nextday-papyrus

Tisdag 4/7

Från södra till norra Tyskland

Klockan ringde 8.00. Vi åt god frukost och åkte vidare via Bremen till Coxhafen, där vi fikade innan Berth, Bengt och Krister gick och tittade på en båt för Framviks räkning medan vi andra gick i affärer och tog en glass.

 

Vi möttes på gågatan och åkte sedan vidare till hamnen för att se när färjan över Elbe skulle gå och eftersom den inte skulle gå förrän om en timme åkte vi vidare i Elbes riktning till nästa färja (30,10 DM / 8 pers) som gick mellan Wischafen och Gluckstadt.

 

Det blir många timmar i bil. Stor del av denna tidan kan man sova. 

Men vi åkte alla i samma bil så det var alltid någon att prata med eller så kunde man ju lyssna på en kassettbok.

 

Vi hittade en liten restaurang i ett väldigt gammalt och skevt hus, mysigt och middagen smakade mycket bra, riktig festmåltid. Även denna gång missade vi varifrån färjan över Kielkanalen i Rendsburg gick. 

Vi tog in på Etaphotellet i Flensburgs city ( DM), ett alldeles nybyggt. Tröttheten tog över kvällspromenaden som Berth och jag hade tänkt att gå.